Dünya Gümrük Günü Kutlandı

29 Ocak 2024

Dünya Gümrük Günü Kutlandı
 
26 Ocak Dünya Gümrük Günü Bölge Müdürlüğümüzde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
 
26 Ocak Dünya Gümrük Günü Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni
 
Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak, İdare Yöneticilerimiz, personelimiz ve gümrük müşavirlerinin katılımı ile 26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirilmiştir.
Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son bulmuştur. Tören sonunda Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak tüm personelin Dünya Gümrük Gününü kutlamıştır.





26 Ocak Dünya Gümrük Günü Nedeniyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Ziyaret Edildi
 
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak Başkanlığındaki heyet Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u Makamında ziyaret etti. 
Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak, Seddar Yavuz’a 26 Ocak Dünya Gümrük Günü ile Gümrük iş ve işlemler hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise Gümrük teşkilatının kurulduğu günden itibaren ülkemizin dış ticaretinin gerçekleşmesinde önemli katkı sunan kurumlarımızın başında geldiğini, Kocaeli’nde bulunan Gümrük Müdürlüklerinin Türkiye’nin dış ticaretinde önemli bir yer tuttuğunu belirtirken emeği geçen gümrük camiasına teşekkür ederek, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için ihracat hedeflerinin daha iyi bir noktaya erişmesinde hep birlikte bu çalışmalara daha büyük bir heyecanla devam edilmesi temennisinde bulunmuşlardır.
Vali Yavuz, Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak ile beraberindeki heyetin Dünya Gümrük Gününü tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.



Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy Ziyaret Edildi

Bölge Müdürümüz Başkanlığında heyet ile Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ziyaret edildi.


 
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı Ziyaret Edildi

Bölge Müdürümüz Başkanlığında heyet ile Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ziyaret edildi.


 
Kocaelispor-Eyüpspor Maçına “DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN” Pankartı ile Çıkıldı 
 
Kocaelispor-Eyüpspor maçına Bölge Müdürlüğümüzce hazırlanan “26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN” pankartı ile çıkıldı.


 
Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Bölge Müdürlüğümüz binasının önünde Kızılay aracında gümrük personelleri, iş takibinde bulunan mükellefler, her yıl 26 Ocak Gümrük Günü’nde olduğu gibi bu yıl da kan bağışında bulundu. Kızılay yetkilileri de kan bağışının önemine dikkat çekerek bağışta bulunanlara teşekkür etti. Tüm katılımcılara Kızılay Kan Merkezince “Her Kan Bağışı’nın 3 Hayat Kurtardığı ve Kan’ın acil Değil Sürekli İhtiyaç” olduğu vurgulandı.