Bağlantı İdarelerimizde 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kutlamaları

29 Ocak 2024

Bağlantı İdarelerimizde 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kutlamaları
 

  • SAKARYA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ
 
26 Ocak Dünya Gümrük Gününde Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Vali Yardımcısı Mustafa Kutlu ziyaret edilmiştir.
 
Ana Hizmet binamızda Sakarya Gümrük Müdürlüğü personelince ve Müdürlüğümüze bağlı Karasu limanında da ikramlar eşliğinde kutlanılmıştır.
 
 
  • BOLU GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ
 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında sahalarında bulunan şoförlere çikolata ikramı ve Geçici Depolama işletici firma Okan Tur firması ile günün anlam ve önemine binaen toplantı gerçekleştirilerek ikramlarda bulunulmuştur. Ayrıca UND Başkanı Şerafettin Aras tarafından Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Bolu Gümrük Müdürü Mahmut Berkli’ye çiçek takdim edilmiştir.


 
  • KARADENİZ EREĞLİ GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ
 
Müdürlük personeli ile 26 Ocak 2024 Cuma günü Müdürlük binası önünde,  Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak, Müdürlüklerinde  iş takibine gelen Gümrük Müşaviri, Müşavir Yardımcısı ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirleri ile  günün anlam ve önemine binaen ikramlarda bulunulmuştur.
 

 
  • BARTIN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ
 
Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak, Gümrük Müdürü Servet Balgıç’ın 26 Ocak Dünya Gümrük günü kapsamında konuşması ile  program tamamlanmıştır. Ardından Bartın Valisi Nurtaç Arslan Makamında ziyaret edilerek 26 Ocak Dünya Gümrük Günü ve 2024 yılı Dünya Gümrük Günü için belirlenen “Geleneksel ve Yeni Ortaklarla İşbirliğinde Gümrükler” teması hakkında bilgi verilmiş, Gümrük müşavirleri ve acentaların katılımıyla Gümrük Müdürlüklerinde ve Bartın Limanında yapılan ikramlarla Gümrük Günü kutlamaları gerçekleştirilmiştir.
 

 
  • KARABÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ
 
Karabük Gümrük Müdürlüğü personeli olarak Müdürlükleri önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak Dünya Gümrük Gününü kutlanmıştır.
 

 
  • ZONGULDAK GÜMRÜK ve ZONGULDAK GÜMRÜK MUHAFAZA KAÇAKÇILIK VE İSTİHBARAT MÜDÜRLÜĞÜNDE DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ

Dünya Gümrük Günü kutlamaları çerçevesinde Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlenmiş, yapılan törene Zonguldak İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Taha Ali Özkök ve İl Ticaret Müdürü İsmail Maden’in katılımlarıyla Atatürk Anıtına çelenk konulmuş, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmuştur.

Dünya Gümrük Günü kutlamaları için yapılan tören sonrası Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Vali Yardımcıları   Muammer Balcı,   Mehmet Türk ve Turgut Subaşı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Cumhuriyet Savcısı  Emre Saka Makamlarında ziyaret edilmiştir.
 
Müdürlükleri sorumluluk alanında bulunan TTK Ro-Ro Liman Sahasında Müdürlükleri  personeli ve Zonguldak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelinin de katılımıyla pasta kesimi yapılarak ikramda bulunulmuştur.