Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası SİMONA PLASTECH LEVHA SAN.A.Ş.

22 Eylül 2022

Ticaret Bakanlığınca “Sürdürülebilir ekonomik büyümeye ve toplumsal refaha katkı sağlamak amacıyla; ihracatçılarımızı ve girişimcilerimizi destekleyerek rekabet gücünü ve uluslararası ekonomik ve ticari işbirliğini artıracak, üretici ve tüketiciyi koruyacak etkin, hızlı ve insan odaklı ticaret ve gümrük politikaları oluşturarak yenilikçi ve katılımcı bir yaklaşımla gerçekleştirmek, uygulamak ve koordine etmek” misyonu doğrultusunda; Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası, Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman Ocak tarafından SİMONA PLASTECH LEVHA SAN.A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Alp’e teslim edildi.

Bölge Müdürümüz Yaşar Yaman OCAK, gümrük işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlayacak bu belgeyi teslim etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, sertifikanın firmaya ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teslim törenine Bölge Müdür Yardımcımız Alaattin Cezayir, Şube Müdürü Hakan Kocaçiftçi, Ticaretin Kolaylaştırma Şubesi Şef V. Kadir Savaş Çiftçi ve Memur Süleyman Eser katıldı.